Olipas ufo päivä... tuli nuokuttua virkeänä/puolinukuksissa ensiapukurssilla ja katsottua jos minkämoista vammaa. Miestä pistettiin pakettiin kaikista kulmista ja tunnelma oli vähintäänkin jäätävä. Salilla käynnistä ei tullut mitään... "lyhyeksi" kuvailtu päivämme kesti kahdeksasta neljään, piti tulla kotiin, kahvittaa kaveria puolisen tuntia ja vetää unta palloon. Illan kunniaksi samainen kaveri tuli saunomaan = muutamat saunaoluet, äsken vahtasin Pasilaa ja sain räkänaurukohtauksia. Nyt on sellainen olo että  unten maille voisi lähteä hiippailemmaan.

Makelle piti ostaa synttäripullo... noh, eihän se tule kuin useita kuukausia myöhässä, ajatus on kuitenkin tärkein. Piti pistää sille Jaloviinaa kun se sitä tykkää lipittää, mutta koska olen itse muutaman kuukauden päästä ostoiästä, häätyi lähettää alkoon kuriiri. Noh... tämä kuriiri ei tiennyt hevon kuttuakaan mistään maustetuista viinoista joten raijasi kämpille pullon vanhaa skottilaista viskiä... Make on viskien ystävä, mutta vannon etten menisi maistamaan sitä litkua edes kirveellä uhattuna. Huomenna alkaa vähintäänkin puuduttava työviikonloppu joka sisältää mm. nukkumista ja työntekoa, jos säkä käy niin välissä kerkeää syödäkin jotain. Mutta se viikonloppu on parilla päivällä kuitattu joten siitä ei pitäisi sen kummempia häiriöitä aiheutua. Unirytmi tosin kärsii ja olo on kamala... vannon kautta Thorin vasaran että se olkoon viimeinen viikonloppu jolloin käyn niitä pirun riivaamia yövartiokiekkoja, ei ole ihmisen hommaa enään.

Mutta nyt tästä menen tuupertumaan sänkyyn ja herään huomenna muistuttaen itselleni että miksi minä töitä teen, aika hataralla pohjalla lähtee viikonloppu kiertoon taas joo.